Facebook og Instagram

Hvorfor digital markedsføring?

Nå din målgruppe

Sociale medier som Instagram og Facebook har milliarder af aktive brugere. Ved at bruge digital markedsføring på disse platforme, kan du effektivt vise dit produkt eller din ydelse til et ideelt publikum og øge brandawareness.

Øg din omsætning

Digital markedsføring på sociale medier tilbyder en økonomisk måde at nå dit publikum. Med detaljerede analyseværktøjer og målrettede annoncer, kan du optimere din investering og se en positiv indvirkning på din bundlinje imens du skaber vækst og salg for din virksomhed.

Overgå dine konkurrenter

I dagens digitale verden er det ikke længere et valg, men en nødvendighed at bruge markedsføring på sociale medier. Ved at samarbejde med Advega, sikre vi dig at du kommer foran dine konkurrenterne og effektivt øger din virksomheds tilstædeværelse på Facebook og Instagram.

Forløbet detaljeret

Sådan gør vi

Srategi og aftale

Vi tager en uforpligtende snak om dine specifikke ønsker, og skræddersyer en strategi, der sikre dig succes i din online markedsføring.

Samarbejde

Efter indgåelse af din aftale med os, vil du blive tildelt en fast kontaktperson, som proaktivt udarbejder annoncering på Facebook og Instagram. 

Optimering

Du vil fortsætte samarbejdet med din kontaktperson, som vil sørge for løbende optimering og justering tilpasset dine ønsker og behov.

Redskaber

Du får følgende

Ubegrænset Service

Fast kontaktperson tilgængelig døgnet rundt på telefonen, klar til at foretage ændringer og justeringer efter dine behov.

Redskaber

Du får ugentlige opdatering om din situation i form af, rapporter, statistikker og telefonopkald for bedre overblik.

Fysiske Møder

Undervejs tilbyder vi møder hvor vi udelukkende fokusere på din strategi, og om den skal justeres anderledes for flere resultater.

Redskaber

Du får følgende

Bliv ringet op

Vi vil meget gerne høre om dine drømme og mål. Udfyld vores formular og bliv kontaktet hurtigst muligt, eller ring på det nedestående nummer.

Adresse

Bækkelunden 74, 2660, Brøndby Strand

Telefon

+45 22 74 13 43

Email

Support@advega.dk

Kontakt mig

Bliv ringet op

Vi vil meget gerne høre om dine drømme og mål. Udfyld vores formular og bliv kontaktet hurtigst muligt, eller ring på det nedestående nummer.

Adresse

Bækkelunden 74, 2660, Brøndby Strand

Advega /V

Afdeling i Region Hovedstaden København, Bækkelunden 74, 2660 Brøndby Strand. 

CVR: 43690965

Advega 2023

Cookie og Privatpolitik